KINEMATOVLAK

59. Zlín Film Festival – Mezinárodní festival filmů pro děti a mládež ve Zlíně ve spolupráci s Českou televizí, Českými drahami a ostatními partnery, připravil pro děti mateřských škol a prvních stupňů základních škol další ročník projektu KINEMATOVLAK. Jedná se o “kino na kolejích”, speciálně upravený vagón na projekční sál, který bude společně s galerií na kolejích a VLÁČKEM HRÁČKEM putovat od úterý 14. května po vybraných městech a obcích naší země.

Rádi bychom touto cestou pozvali žáky Vaší školy či školky k návštěvě KINEMATOVLAKU, který bude v tomto roce zastavovat právě ve Vašem městě. V příloze najdete trasu s přesnými daty a zároveň také program filmových představení.

Kapacita projekčního vláčku je 35 míst, přičemž tento počet je včetně pedagogického doprovodu. Z minulých ročníků máme také velmi dobrou zkušenost se spojením dvou projekcí, takže děti mohou zůstat na projekci celou hodinu. Všechny projekce jsou zdarma.

Vzhledem k tomu, že je o projekce každoročně velký zájem, prosíme Vás o včasnou rezervaci Vámi vybraného představení, která je k účasti nezbytně nutná.

Objednávky volejte na telefon: +420 724 351 085 od 8.00 do 16.00 hodin

Zdroj: www.zlinfest.cz