ZAPOJME VŠECHNY

Tento web vznikl s ambicí stát se praktickým průvodcem společným vzděláváním (inkluzí) a vlastně kvalitním a moderním vzděláváním vůbec. I proto usilujeme o to, aby jeho obsah a funkce byly dobře přístupné, a hlavně snadno a rychle využitelné v praxi.

Při jeho tvorbě jsme mysleli zejména na potřeby pedagogů, ale v řadě ohledů slouží jako inspirace a vodítko i pro rodiče, ať už jako nástroj srovnání dobré praxe s praxí reálnou, nebo jako inspirace pro podporu rozvoje vlastních dětí. Nezapomněli jsme ani na zřizovatele škol a zástupce veřejné správy, kteří na webu také najdou inspiraci a vodítka pro svou činnost.

Jak to funguje?

Našemu webu jsme dali do vínku 4 důležité funkce: chytré vyhledávání, mapu expertních služeb, možnost kontaktovat naše metodiky a praktický interaktivní obsah naplněný zkušenostmi a praxí škol a odborníků. Pro přehlednost jsme celý obsah webu Zapojmevšechny.cz rozdělili do 3 cílových skupin: Pedagog, Rodič a Zřizovatel školy.

Chytré vyhledávání

Jste na našem webu poprvé? Zkuste svůj dotaz nebo klíčové slovo napsat přímo do vyhledávacího pole, podobně jako jste zvyklí ve vyhledávačích Seznam a Google, pak už se snáz zorientujete. Nebo rovnou klikněte na jednu z kategorií na hlavní straně a vyberte si příspěvek, který vás zajímá.